/ Sephora

Sephora ja Kiko, miksette tule jo Suomeen? Tässä parhaat meikkilöydöt Cannesin-reissulta

Yksi ulkomaanmatkojen parhaita puolia on se, että pääsee Sephoraan. Jos et (jostain käsittämättömästä syystä) ole koskaan avannut kyseisen puljun ovea, niin tiedoksi, että kyseessä on amerikkalainen kosmetiikan de luxe -Tiimari.

Sephoroita löytyy järjestäen suurimmista kaupungeista – paitsi Helsingistä ja Tallinnasta, ja tähän väliin iso blääääh. Lähin myymälä on tällä erää Tukholmassa. Yhtä kaikki ketjun valikoimissa on KAIKKI tarpeellinen ja tarpeeton aina meikeistä ja ihonhoitotuotteista kaiken maailman tarvikkeisiin ja härpäkkeisiin saakka.

Etenkin suurimmissa myymälöissä, kuten Pariisin Sephoroissa (kyllä, niitä on siellä monta), aikaa vierähtää helposti tunteja. Luonnollisesti kiinnostavimpia ovat ne merkit, joita ei e d e l l e e n k ä ä n saa Suomesta. Täkäläinen tarjonta on toki parantunut vuosi vuodelta vuodelta, mutta markkina lienee niin piskuinen, ettei se vedä loputtomasti brändejä. Aina sitä voi silti toivoa, että joku kaunis päivä tänne rantautuisi vaikkapa NARS, Benefit tai Too Faced. Huoh.

Sephoran lisäksi toinen täydellinen kosmetiikkamesta on italialainen Kiko. Etenkin merkin edulliset meikit ja siveltimet kannattaa tsekata. Ne ovat ammattimeikkaajienkin suosiossa, ja mikä täydellisintä, esimerkiksi meikkikynillä on hintaa muutama hassu euro. Ihonhoitotuotteitakin löytyy, tosin allekirjoittaneilla ei ole niistä vielä kokemusta. Ja vinkki-vinkki, Kikon verkkokauppa toimittaa Suomeenkin!

Tällä kertaa mukaan Cannesin Sephorasta tarttui NARSin meikkejä ja Benefitin kulttimaineessa oleva aurinkopuuteri. Kikosta mukaan lähti kyniä ja siveltimiä.

Ps. Koska tarjontaa on niin järkyttävän paljon, Pari sanaa kauneudesta suosittelee ennalta suunniteltua ostoslistaa Sephora-sessioihin. Lista oli mukana tälläkin reissulla, jonka siis teki Ia, mutta johon Elina osallistui runsain tuliaistoivein.

TÄSSÄ CANNESIN-REISSUN SAALIS, OLKAA HYVÄ!


NARSin Narsissist -poskipunapaletti, 49,50 €.
Merkin poskipunat ovat sanalla sanoen täydellisiä: koostumukset ovat to-del-la hienojakoisia, pigmenttiä juuri sopivasti ja sävyt viimeisen päälle mietittyjä. Esimerkiksi kulttisävy Orgasm on ehkä maailman ihanin persikkainen pinkki, joka tuo kasvoille upean hohteen. Nyt mukaan lähti Narsissist-paletti, jossa on aivan täydelliset skandinaavinaiselle sopivat sävyt. Ihastuimme erityisesti kahteen persikkaiseen nappiin, joista se hohtavampi vasemmassa yläreunassa näyttää upealta myös luomilla.


NARSin Highlighting Powder -korostusvärisävy Capri, 39 €.
Ei kimallehippuja vaan hienostunutta hehkua. Sellainen on hyvä korostusväri, ja sellainen on myös tämä NARSin uutuus. Värisävyjä oli tarjolla useampi, mutta tämä kyseinen Capri on todella luonnollinen, samppanjainen sävy, joka sulautuu osaksi meikkipohjaa.


NARSin Erdem-kokoelman huulipunasävy Bloodflower (limited edition), 27 €.
Tässä sykyn väriskaalaan täydellisesti sopiva puolukanpunainen sävy. Lopputulos on puolimatta ja mikä parasta, jo ohut kerros luo syvän, peittävän meikin.


Benefitin Hoola Lite aurinkopuuterisävy Natural light bronze, 37 €.
Hoola-aurinkopuuterit nauttivat jonkinlaista kulttimainetta, eikä suotta. Väri on täysin matta (ei ympäri naamaa risteileviä kimallehippusia), koostumus ohut ja tämä vaalein sävy aivan täydellinen suomalaiselle kalpeanaamalle.


Kikon 01 peitevoidesivellin, 11 €, 08 poskipunasivellin 17 €, 07 puuteri- ja varjostussivellin, 17 €.
Ei voi kuin hämmästellä, että näin laadukkaat siveltimet irtoavat näin halvalla. Ne ovat unelman pehmeitä mutta juuri passelisti napakoita.


Kikon Creamy Colour Comfort -huultenrajauskynäsävyt 303 ja 314, hinta 5 €.
Everlasting Colour -huultenrajauskynäsävy 414, hinta 6 €. Lasting Precision -silmänrajauskynä 16, hinta 7 €.

Kikon meikkikynät ovat aivan omaa luokkaansa. Väri meinaan pysyy, pysyy ja pysyy. Jos siis haikailet huuli- ja silmämeikkiä, joka kestää kuuden ruokalajin illallisen ja hepulinaurut, niin tässä ratkaisu! Näissä on ihanaa myös se, että väri ei ole tippaakaan kuiva vaan liukuu iholla kuin unelma.

BONUSLÖYDÖT APTEEKISTA JA RUOKAKAUPASTA!


Bioderman Solution Micellaire Démaquillante, 100 ml 6,30 €, 250 ml 13 €.
Ranskalaisista apteekeista voisi pitäisikin kirjoittaa ihan oma postauksensa. Valikoimissa on vaikka ja mitä ihanaa, mutta tällä kertaa luotimme perinteiseen Bioderman miselliveteen. Sen hellävaraisempaa ja tehokkaampaa putsaria ei olekaan!


Evianin Facial Spray -kasvosuihke, 50 ml 4,50 €, 150 ml 9 €.
Kuten aiemmassa postauksessa kerroimme, rakastamme kasvosuihkeita. Nämä Evianit löytyivät ihan perus ruokakaupasta ja ai että, miten mahtavan freesaavia ne ovatkaan! Näistä kyllä tuli myös kyynistä kuittailua, ja kenties ihan syystä... Kyseessä on siis, kröhöm, suihkemuodossa oleva Evianin vesi. Kyllä, vesi. Noh, oli miten oli, ihana fiilis tulee. Uskokoon, ken haluaa.

TÄMÄ LÄHTEE ENSI KERRALLA MUKAAN!


Veikeästä pakkauksesta löytyy Dr. Jartin sheikattava kuminaamio. Jotenkin tämä tuntui liian eksoottiselta viritykseltä paikan päällä, mutta nyt jälkikäteen ajateltuna olisi ollut ihan mahtavaa sheikata itselleen hehkeämpi naama. Noh, ensi kerralla sitten.