/ meikki

Rajaus on uusi luomiväri!

Kauden meikkitrendien ykkönen on näyttävä eyeliner-silmämeikki. Eikä nyt puhuta silmien rajaamisesta, vaan pitkin poikin luomia risteilevistä viiruista ja kuvioista. Homma ei vaadi kuin hieman vakaata kättä ja mielikuvitusta!

Ne, jotka tuskailevat meikatessaan luomivärin häivyttelyn kanssa, voivat huokaista helpotuksesta. Tänä syksynä rajausten kanssa ei käytetä luomiväriä välttämättä ollenkaan - tai ei ainakaan perinteiseen tapaan. Toki luomien sävyä voi tasoittaa luomivärillä tai värittää kontrastia rajaukselle. Myös itse viivat voi vetää luomivärin ja kostutetun siveltimen kanssa tai pehmittää luomivärillä rajausjälkeä. Joka tapauksessa rajaus on meikissä se juttu, jolle luomiväri antaa nyt tilaa.  

Tekipä taiteilut sitten tussilla, kynällä tai geeli-, voide tai luomivärillä siveltimen kanssa, tyyli on vapaa ja mustan lisäksi värilliset viivat ovat supersuosittuja. Rajojen skarppaamiseen voi ottaa avuksi pumpulipuikon ja miselliveden ja viimeistellä jäljen tarkasti siveltimellä ja peiteaineella. Ja perinteinen teippikikka toimii graafisten linjojen teossa loistavasti myös!

Kiitos pääkuvan mallina olosta, Elina! Meikki toteutettiin Bobbi Brownin geelivärillä ja Duroyn Imperial vino kulmakarvasiveltimellä #4.

Tässä inspiraatioksi Instagramin parhaimmistoa:

Salamasilmät

Tämä vaatii jonkin verran näpertelyä, mutta efekti on upea! Sen pariksi tarvitaan vain kuulaana hehkuva iho.

Negative space

Supermuodikas negative space -rajaus syntyy, kun viivojen väliin jätetään tyhjä tila.

Pikku vetoja

Tämä on mainio vaihtoehto niille, joilta yhtenäisen rajauksen teko ei meinaa onnistua.

View this post on Instagram

🤍 Nude 🤍 It's been a while since I posted something minimalistic so here you go ☺️ I try to balance full on colourful looks with glitter and something a bit cleaner but usually end up with something completely different 😜 How's your week going? ___ 🤍 Нюд 🤍 Давненько не постила нічого мінімалістичного ☺️ Завжди намагаюсь балансувати між кольоровими мейками і чимось графічним, але переважно виходить ні те, ні інше 😜 Як ваш тиждень? ____ Products: 🔺 @kvdveganbeauty Tattoo liner in Trooper #kvdveganbeauty 🔺 @hudabeauty Mercury retrograde palette #hudabeauty 🔺 @limecrimemakeup Bushy brow gel in Honey brown #limecrimemakeup

A post shared by Natalia (@blyskitka) on

Käänteinen silmämeikki

Yleensä rajaus piirretään myötäilemään ripsirajaa ja luomiväri häivytetään liukuvärimäisesti ylöspäin. Sen voi tehdä myös päinvastoin!  

Tehosteväriä

Näyttävä sävy toimii joko yksinään tai tumman rajauksen kaverina, kuten tässä räväkässä lookissa.

View this post on Instagram

Photo @guccibeauty Model @sarah.feingold

A post shared by INBEAUT MAGAZINE (@inbeautmag) on

Pallot rivissä

Tussi käteen ja pyörittelemään. Hauska! Ihana!

Siivekkeet

Tämä kohottava ja hämäävä rajausmalli on erityisen sopiva silloin, kun luomet ovat hieman laskeutuneet ulkonurkasta.

View this post on Instagram

Shapely!

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) on

Ja näillä ne syntyvät:

Tussi

NYX:in Epic Ink Eye Liner -silmänrajaustussi on loistovalinta, kun tahtoo tarkkaa jälkeä. Ohuenohut kärki piirtää siistiä viivaa ja vedenkestävä koostumus pysyy luomilla sotkeentumatta, 11,90 e.

Kynä

Kynissä on eroja GOSH:in Metal Eyes -silmänrajauskynä erottuu edukseen voidemaisen koostumuksensa ansiosta. Tarttuu luomille kuin tauti! Intensiivinen metallihohto nostaa värin entistä sähäkämmin esiin. Sävy 005 Turquoise, 11,90 e. Vedenkestävä.

Sivellin + geeli

MAC:in Pro Longwear Fluidline -geelirajauksessa on kaikki kohdallaan: keveän liukuva koostumus, aavistus hienostunutta helmiäishohtoa ja hyvä pysyvyys. Sävy Macroviolet, 17,50 e.

Jos minulta kysytään, paras sivellin on viistopäinen, litteä ja napakka, kuten Duroyn Imperial vino kulmakarvasivellin #2. Hinta 5,90 e.

Muut tuotteet paitsi MAC ovat vegaanisia.

Lue lisää:

Tekikö kesä tuhoja tukkaan? Testissä täsmähoidot eri tarpeisiin

Rakkautta ilmassa! Tästä syystä hurahdimme meikinpohjustajiin, jota hetki sitten inhosimme

Suuri sivellinspektaakkeli! Mukana meikkisiveltimien klassikot, parhaat uutuudet ja varoitus huoltovinkistä, jota moni tyrkyttää