/ ihonhoito

Öljyrakkautta! Testaa nämä ihoa pehmittävät ihanuudet

Eipä se talvi sitten tullut Etelä-Suomeen, jos ei muutamaa epätoivoista yritystä lasketa. Onneksi pääsin täydelliseen winter wonderland -fiilikseen viime viikonloppuna Saariselän reissulla.

Lunta piisasi ihan kunnolla, pakkastakin oli sopivan rapsakasti, ja aurinko helotti paikoitellen täydeltä terältä – täydellinen kevättalven keli siis!

Edellisvuosien Lapin-matkoista viisastuneena osasin varautua tällä kertaa kunnon ihonhoitovarustuksella. Aika monta kertaa olen palannut lumilomalta naama ahavoituneena ja huulet rohtuneina.

Pakkasin mukaan tietysti öljypohjaisia tuotteita, jotka ova talvi-ihonhoitoon parasta, mitä tarjolla on. Öljyt pehmittävät ja suojaavat ihoa sekä sitovat kosteutta, jota kylmä pakkasilma haihduttaa. Niistä on toki iloa myös täällä etelässä, sillä jos ei muu, niin ainakin pitkä keskuslämmityskausi saa naaman kiristelemään.

Selviytymissettiini kuului öljyemulsio sekä puhdistus- ja hoitoöljy.

ÖLJYEMULSIO
Päivisin taputtelin kasvoille Clarinsin Plant Gold -hoitoemulsiota, joka sisältää aromaterapeuttisen emulsion ja iholle ravintoaineita tuovan hoitoöljyn. Tuote on pakattu kahdesta erillisestä säiliöstä koostuvaan pumppupulloon, joka sekoittaa emulsion ja öljyn toisiinsa vasta käyttöhetkellä. Näin aineet pääsevät vaikuttamaan mahdollisimman tehokkaasti. Koska emulsio ei ole liian öljyinen, meikki levittyy sen päälle nätisti. Clarins-faneille tiedoksi, että emulsiossa on ikoninen Blue Orchid -öljyn tuoksu, 65 e.

PUHDISTUSÖLJY
Rinteeseen ja ladulle mennessä iho täytyi suojata auringolta, joten tupsuttelin öljyemulsion päälle mineraalimeikkiä. Ivy Aïan Clensing Oil -puhdistusöljy liuotti suojan hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, eikä iho kiristellyt jälkeenpäin. Tuoksuton putsari sisältää manteli- ja makadamiaöljyä, karitevoita ja E-vitamiinia. Poistaa hellävaraisesti myös silmämeikin ja hoitaa samalla silmäripsiä, 11,50 e. Vegaaninen.

HOITOÖLJY
Saunan jälkeen iho imaisi sisäänsä Nivean Q10 Power Anti-Age Multi-Action Pampering Oil -monitoimiöljyn, jonka hoitavuus perustuu arganöljyyn. Koostumus on mukavan kevyt ja tuoksu todella hemmottelevan ylellinen! Vinkki! Öljyä voi käyttää myös nopeana pehmennysnaamiona tai sitä voi sekoittaa päivä- tai meikkivoiteeseen tuomaan lisähehkua ja hoitavuutta, 16 e. Vegaaninen.

Tuotteet on saatu.

Lue myös:

Tukka länässä koko talven? Täsmävinkit ikuisen marraskuun hiuksiin

Rakkautta ilmassa! Tästä syystä hurahdimme meikinpohjustajiin, joita hetki sitten inhosimme

Oman kynnen vahvistus acrygelillä - vihdoin kestävät rakennekynnet!