/ hiukset

Nyt löytyi täydellinen syväpuhdistava sampoo - ja se on yllättäen luonnonkosmetiikkaa

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin hyviä luonnonkosmetiikkasampoita ei ole jonoksi asti. Siksi Ekopharman Hilla -syväputsaria voi hyvällä syyllä kehua koko postauksen verran. Lisäksi sampoosta löytyy ominaisuus, jota syväpuhdistajissa harvoin on.

Menen suoraan asiaan, eli MIKSI se on niin hyvä?

Ensinnäkin geelimäinen koostumus vaahtoaa k-u-n-n-o-l-l-a, mikä on aina riemunkiljahduksen paikka, kun on kyse luonnonkosmetiikkatuotteesta.

Toiseksi, sampoon tuoksu on mieto ja raikas eli miellyttävä, mikä valitettavasti sekään ei ole itsestäänselvyys luonnonkosmetiikassa.

Kolmanneksi, sampoo pesee tukan todella puhtaan narskuvaksi, eli tehoja löytyy. Itse tartuin pulloon siitä syystä, että tukka oli muuttunut lötköksi liiasta hiusöljyillä lotrailusta. Johan tuli liimalettiin kuohkeutta!

Viimeisin, mutta ei vähäisin syy on se, että koostumus on hämmästyttävän  hoitavan tuntuinen. Monet syväputsarit ovat olleet aivan liian tujuja ainakin omaan päähäni. Pesun jälkeen hiuspohjassa ei tuntunut minkäänlaista kutinaa tai karheutta, vaan fiilis oli pelkästään mukavan freesi. Tukastakaan ei tullut kuivaa hamppua, vaan hiukset jäivät pehmeiksi.

Syväpuhdistava sampoo on niitä tuotteita, joiden tärkeyden muistaa aina käytön jälkeen. Miten sen unohtaakin, minkä eron se tekee tukkaan! Hiukset saavat kertaheitolla ryhtiä ja ovat helpommin muotoiltavat. Ja mikä kiilto, kun samentava muotoilutuotekerros on poissa! Hiusteni luonnonkiharuus ponnahti myös entistä enemmän esiin (omaan makuuni pieni miinus, mutta merkki siitä, että tukka on kunnolla puhdas).

Itse syväpuhdistan hiukset lähinnä ennen värjäystä (silloin kun muistan), jotta väri pääsee vaikuttaman paremmin. Käsittely olisi hyvä tehdä kuitenkin kerran, pari kuukaudessa - pesupäivät voisi melkein merkata kelenteriin!

Ekopharman Hilla Deep Cleansing -syväpuhdistavassa shampoossa puhdistustehosta vastaa turve. Mukana on myös manteliöljyä ja lakkauutetta - siitä hellävaraisuus, 10,50 e.

Tuote on saatu ja se on vegaaninen.

Lue lisää:

Tekikö kesä tuhoja tukkaan? Testissä täsmähoidot eri tarpeisiin

Tukka länässä koko talven? Täsmävinkit ikuisen marraskuun hiuksiin

Tökötti, jota ilman minulla ei olisi pitkää tukkaa