/ hiukset

Maailman iisein pinnikruunu ja muut kesän ihanimmat pinnikampaukset

Joko olet hankkinut kauden kuumimman hiusasusteen eli helmipäällysteisen pinnin? Semmoinen on meillä vasta ostoslistalla, mutta innostuimme kumminkin tekemään puhdetöinä tällaisen pinnihässäkän.

Pinnit ovat siitä kiva muotivillitys, että kampaus piristyy tökkäämällä sinne pinnin tai pari. Jopa näillä perinteistäkin perinteisimmillä pinneillä syntyy hauskoja kampauksia, ja usein lopputulos on sitä hienompi, mitä enemmän pinnejä onnistuu kutreihinsa upottamaan.

Pinneihin kannattaa suihkauttaa hiuskiinnettä tai muuta kitkaa antavaa muotoilutuotetta. Näin ne pysyvät paremmin päässä, sikäli mikäli hiuslaatu sattuu olemaan tätä samaa iki-ihanaa lasimaista kuten Elinallakin.

Pinnit vaan talouspaperin päälle ja suhaus kiinnettä päälle! Me käytimme puuhaan Rich-sarjan Volumizing Texture Shake -rakennesuihketta, 13,90 €. On muuten ihan loistotuote kampauksen pohjalle!

Kampauksen tekemiseen meni muutama minuutti, mutta myönnettäköön, että sen toteutti Ia. Se onnistuu kyllä oikein ilman apukäsiäkin, mutta silloin jeesinä pitää olla kunnon peilisysteemi, jolla sää näkymän takaraivoon.

STEP 1 Kampaus on sen verran yksinkertainen, että idea selviäisi varmaan ilman vaihekuviakin. Lopputuloksesta tulee kumminkin nätimpi, kun hiukset kihartaa alkuun kevyesti. Ensimmäinen pinnin kannattaa kiinnittää niin, että sivuun muodostuu pieni laine.
STEP 2 Pinnit voi kiinnittää alemmaskin, jolloin voi olla kiva idea vetää hiukset päätä myöten pinniriviin saakka ja jättää latvat pöyhkeille laineille. Mitä useampaan suuntaan pinnit sojottavat, sen parempi lopputulos.
STEP 3 Tsekkaa lopuksi, että pinnit alkavat molemmilta puolilta samalta korkeudelta. Voit tehdä myös niin, että kiinnität ensin pinnit kummallekin sivulle ja asettelet sitten loput paikoilleen.

TÄSSÄ VIELÄ INSPIROIVAA PINNIMUOTIA MAAILMALTA

Pinnit sopivat myös lyhyistäkin lyhyimmälle tukalle, kuten Katy Perry näyttää.
Mielettömän hieno, sivusiilihenkinen kampaus.
JUURI tällaiset helmipinnit ovat ostoslistalla!!!
View this post on Instagram

Говорят, «Украшения могут подчеркнуть красоту, но не добавить отсутствующую» ☝🏻 ⠀ Так, стилист-колорист @katerina_nova75 создала безупречную причёску для @_sasha_balyabina_ при помощи стайлера ghd platinum+™ и эффектно подчеркнула укладку стильными жемчужными заколками 😍 ⠀ Оцените образ от 1️⃣ до 5️⃣ в комментариях! ⠀ #ghdrussia #плойкадляволос #укладкаволос #идеидляукладок #аксессуарыдляволос #hairclip #hairpin #заколкидляволос

A post shared by ghdrussia (@ghdrussia) on

Ja niin ovat myös nämä superhienot strassiversiot.
View this post on Instagram

DAMN✮VIBES✢BOSS✶

A post shared by Steph Bong 🦋 (@yourgirlsteph) on

Todella kiva ponnarin somiste.
Ja jumbokokoinen strassipinni.
OK, tämä ei ole pinni, mutta myös soljet ovat kovasti in.
Tässä vähän samaa fiilistä kuin omassa kokeilussamme.
Rakkauspinni!

Lue myös:

Muotovaahto, ilmakiharrin ja tarrarullat esiin - kauden trendikkäin hiustyyli syntyy retrokonstein

Silmänympäryksille, huulille, hiuksille... Nämä ovat kesän parhaat aurinkotuotteet!

Skippaa intialainen päähieronta ja satsaa monitoimituotteisiin - tässä kauneustärppimme matkalle