Elina & Ia

Ia Elinasta

”Yksi tyyli-idoleistani on edesmennyt muuusikkosuuruus David Bowie. Tässä kameleonttien kuninkaassa ja Elinassa on paljon samaa, sillä on aina yllätys, minkä näköisenä Elina ilmestyy paikalle. Hänellä on periaate, että kampaajalta ei kävellä ulos sen näköisenä kuin sinne mentiin. Elina vaihtaa meikkisävyjä solkenaan, ja hänellä tuntuu olevan mystinen kyky haistaa trendit ennen kuin niitä on keksittykään. Mainittakoon vielä, että Elina on ainoa tuntemani ihminen, joka on joutunut leikkaukseen tökättyään itseään ripsiväriharjalla silmään. Tämä, jos mikä, kertoo omistautumisesta kauneusasioihin.”

Elina on työskennellyt eri aikakauslehdissä kauneustoimittajana, tuottajana, toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä. Tällä hetkellä hän on äitiyslomalla creative/copywriterin töistä.

Elina Iasta

”Se, että asiat ovat vähän sinne päin, ei käy Ialle. Ollenkaan. Jos Ia menee elokuviin ja kankaalle lävähtävät eriparirajaukset tai liian paksu pohjameikki, ei Bafta-palkittu käsikirjoituskaan pelasta tilannetta. Voi kuulostaa hieman äärimmäiseltä, mutta tämä on luonnollista seurausta siitä, että Ialla on niin hillitön kokemus kauneusalalta. Hän on iättömän ja ajattoman tyylin suuri ystävä, todellinen oman elämänsä Ava Gardner. Jos Ia oikein revittelee, hän värjää hiuksensa 0,1 astetta vaaleammaksi tai tummemmaksi.”

Ia on tehnyt töitä niin meikkaajana, kampaajana, kosmetologina, konsulenttina kuin kauneustoimittajanakin. Tällä hetkellä hän tekee töitä meikkaajana ja kampaajana sekä kirjoittaa ApteekkiNyt-lehteen.

Kuvat: Elina Simonen